Home
Sanitaires adaptable
Wellness et hygiène
airnergy_hungary
Impressum

 

MI az AIRNERGY ?

A természetből vett példán alapuló technológia

Az AIRNERGY technológia a természet egy olyan folyamatát használja, mely évmilliók óta létezik, ez pedig nem más, mint a levelek zöld színtestjeiben lefolyó fotoszintézis.

Így a test számára ismerős módon aktiválódik az oxigén

Hasonlóan a hideg, vagy meleg vízhez, az oxigénnek is eltérő tulajdonságai vannak. A meleg víz gyorsabban és nagyobb mennyiségben old anyagokat, mint a cukrot, vagy sókristályokat - reakciókészsége nagy. A hideg víz ezen anyagokat lassabban és kisebb mennyiségben oldja – reakciókészsége tehát csekély.

Az oxigén eltérő tulajdonsággal bír: a levegőben fellelhető oxigén reakciós képessége csekély. Ahhoz, hogy szervezetünk energiatermeléshez használható formába alakítsa, reakcióképes állapotba kell, hogy hozza. Ez a szingulett állapot. Amennyiben ez a képesség növekvő korral, stressz hatás, betegség, vagy környezeti befolyás következtében csökken, úgy szervezetünknek energiára van szüksége, hogy teljesítő- gyógy- és regenerációs képességén javítani tudjon. Az AIRNERGY természetes úton segíti a szervezet oxigén-felhasználásának növekedését.

Az új oxigénterápia működési elve

Készülékeinkben a levegő folyamatosan energiadús (szingulett) állapotba kerül - ezt a fiziológiailag aktivizált formát testünk ismeri.

Ez teszi lehetővé azt a szabadalmi jogvédett eljárást, mely művi módon utánozza a fotoszintézis természetes folyamatait.

A rövid életű szingulett molekula az ezredmásodperc töredéke alatt visszakerül eredeti állapotába, s ekkor energiát szabadít fel. A levegő vízmolekulái felveszik ezt az energiát, melyet kényelmes légzőszemüveg segítségével lélegezzük be a "hétköznapi" levegővel.

A szervezeten belül az AIRNERGY technológia az oxigénhasználat mérhető javulását eredményezi, s számos testfunkcióra hat pozitívan. Anélkül, hogy idegen anyagokat, vagy extra mennyiségű oxigént juttatna a szervezetbe.

VIDEO BEMUTATÀS  

 

AIRNERGY- KAIZEN

A belélegzett levegő, mint egy holisztikus gyógyító módszer. Így ért el az Airnergy úttörő munkát a kezdetektől fogva és képes volt kifejleszteni egy piackész egészséggondozási rendszert, amely javítja az oxigén hasznosítását a testben anélkül, hogy fokozná az oxigén koncentrációját vagy bármilyen idegen anyag hozzáadása nélkül. Az eredmények nem csak az orvosok figyelmét keltették fel, hanem sok különböző szakterületen dolgozó tudóst és kutatót inspiráltak szerte a világon.

Jelenleg tudósok különböző egyetemeknél és intézeteknél, úgy nemzeti, mint nemzetközi szinten, tanulmányozzák az Airnergy alapvető működését. Tanulmányaik és disszertációjuk eredménye visszatükröződik a fejlesztési munkában. Számos orvos, különböző szakterületekről, saját praktikákkal tanulmányozza és figyeli a légzést az Airnergy használatával. Köszönet a vevőink támogatásának, akik több mint 60 országból segítenek tapasztalataikkal az Airnergy minél szélesebb körben és különböző kórképeknél történő alkalmazásával kapcsolatban, segítve így a fejlesztést. Azért, hogy elérjük minőségi célkitűzéseinket törekedünk a folyamatos fejlődésre.

Az a tény, hogy az Airnergy elérte a tudományos és orvosi szférák elismerését egy olyan dolog, amire nagyon büszkék vagyunk, és bármilyen újonnan szerzett tudást arra használunk, hogy tovább lépjen a termelési csapatmunka és speciális tanácsokat adjunk a vevőinknek.

Text unterhalb von Bild und Beschreibung

 

Termékek

Airnergy energiatöltő-állomások

Minden Airnergy eszközt könnyű kezelni, szállítani és fenntartani. Minden szükséges tartozékkal és egy angol nyelvi felhasználói kézikönyvvel kaphatók.

 

AIRNERGY Medical Plus

 

 

Az Airnergy Medical Plus eszközt a MDD (Medical Device Directive)  alapvető követelményei szerint jóváhagyták, mint orvostechnikai eszköz (93/42/EEC). Az eszközt arra használják, hogy pótolja a belélegzett levegőt, ez az eljárás segít növelni az energiát, amelyet a test a belélegzett levegőből nyer. Ezt a módszert használják a természetgyógyászatban és más eljárások mellett a hagyományos orvoslásban. Használható megelőző ellátásként és támogató kezelésként különféle problémák esetén, beleértve az energiahiányosságot, kiégést és alvászavarokat.

 

 

- 4 Airnergy aktiváló egység
- 2 év garancia
- első ellenőrzés 2000 óra használat után

 

AIRNERGY Professional Plusz

 

 

 

 

 

 

Krónikus megbetegedések esetében, egészségügyi problémáknál vagy jelentős teljesítménynövekedés elérése érdekében, pl. sportolóknál vagy akár vállalatoknál, a Professional Plusz a megfelelő választás.
- Ajánlott felhasználási idő: 21 perc
- 4 Airnergy aktiváló egység
- 2 év garancia
- első ellenőrzés 2000 óra használat után

 

Kontakt:

Airnergy Magyarország

SANTIS Kft
Pipóhegy utca 16
4034 Debrecen
Tel. 06-52535325
mobil: 06-302896999

e-mail: info@santis.org

 


 

 

 
Santis Kft
info@santis.org